Follow:

Dag je uit : Monster Jam 2018

Monster jam
Geschreven door Liesbeth – Afgelopen zaterdag mochten wij met het hele gezin naar de Monster Jam in de Kuip. Wat een spektakel is dat! Dat hadden we vooraf niet helemaal goed ingeschat.

Monster jam 2018
De show begon om 15u dus kwamen wij, keurig op tijd, om 14u het terrein op. Daar zagen we enorm veel stands met (peperdure) merchandise, een luchtkussen van Feyenoord en heel veel eet en drink mogelijkheden. Er was ongetwijfeld nog veel meer te zien maar ja, daar waren we een beetje laat voor.

Monster Jam 2018
Onze dochter was de enige zonder gehoorbescherming en we hebben een deel van onze tijd staan te verdoen met kiezen welke we moesten nemen. Er waren veel verschillende te koop, voor ieder budget was er iets te krijgen. Ze is nu de trotse eigenaar van een roze 🙂 Zoonlief zat met de oorkappen van zijn vader op. Halverwege de show braken die spontaan in 2 stukken en moest hij de rest van de show oordopjes in. Dat is ook echt wel aan te raden, want die enorme trucks maken onwijs veel herrie. Maar wat is het ontzettend gaaf! We hadden ook hele fijne plekken, hoog bovenin het stadion waar we alles perfect konden zien!

monster jam 2018
De show bestond uit 3 onderdelen. In het eerste deel moesten de trucks tegen elkaar racen. De winnaars van iedere race moesten dan weer tegen elkaar. Tobias was fan van Grave Digger en Renske van Dragon. Grave Digger won het eerste onderdeel, blijkbaar heeft die veel fans want er was een gigantisch gejuich! Voor het tweede deel moesten de trucks zo lang mogelijk op 2 wielen rijden. Dat vonden de kinderen heel spannend. De gekste stunts werden uitgehaald maar uiteindelijk won Max D! Je kon met he smartphone tijdens dit onderdeel mee stemmen en Tobias en Renske gaven Max D een 9 voor zijn capriolen.

monster jam 2018
Toen was het pauze, maar het is echt zonde als je dan in de rij gaat staan voor het toilet of een drankje. Want supersnel wordt het terrein wat aangepast en dan wordt er een héél hoog maar ook héél smal schansje neergezet. Daar kunnen die auto’s toch niet op?! Dat klopt! De schans is voor 6 crossmotors die hun kunsten komen tonen. Je durft nauwelijks te kijken maar toch blijf je het doen. Supergaaf om te zien hoewel ik Tobias toch gevraagd heb of ie alsjeblieft wil blijven voetballen in plaats van stunten op een crossmotor. Hij heeft het beloofd dus hierbij staat het zwart op wit 🙂

Monster jamMonster jam
Na de pauze was het tijd voor het laatste onderdeel: de Freestyle! De trucks hebben 120 seconden te tijd om hun mooiste stunts te laten zien. Scooby Doo ging als eerste en kwam ondersteboven terecht. Dat was even spannend want de vlammen kwamen aan de onderkant van de auto uit. Dat er dan een enorme crew aan de zijlijn staat, is gelijk duidelijk. Van alle kanten rennen ze naar de truck toe. De presentator probeert het publiek af te leiden door ze te laten dansen maar dat lukt niet helemaal. Een oorverdovend applaus klinkt als een piepkleine vrouw uit die enorme truck stapt! Er gaan nog meer trucks om en de stunts worden steeds spectaculairder! Monster Energy wint dit onderdeel en dat komt vast deels door de salto (ja, echt!) die hij maakt.

monster jam 2018
Dat een jochie van 7 jaar het leuk zou vinden is bijna vanzelfsprekend maar onze dochter van 4 heeft zo hard zitten juichen en klappen voor die wagens. We hebben ons enorm geamuseerd en als we nog eens naar de Monster Jam gaan, gaan we zeker eerder om er de hele dag van te kunnen genieten!

Dhini, super bedankt dat we mochten gaan! We hopen dat jullie ook een prachtige dag gehad hebben!

Liefs,
Liesbeth

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel uitgenodigd. disclaimer | privacyverklaring.

MONSTER JAM® terug in De Kuip in Rotterdam & Win 1x 4 tickets

Share
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply The lemon kitchen

  wow cool hoor, zou niks voor mij zijn veel te spannend

  08 July 2018 at 13:56
 • Reply Bryan

  Wauw lijkt mij heel graaf om eens mee te maken. Staat zeker om mijn verlanglijstje… zoals zoveel dingen eigenlijk.

  06 July 2018 at 11:26
 • Reply Lodi

  Gaaf hoor, dit is echt iets waar ik ook nog eens met de jongens heen wil gaan.

  06 July 2018 at 09:23
 • Reply Mieke | mieksmind

  Dit ken ik nog van vroeger, toen ging mijn broertje met mijn vader. Super tof!

  05 July 2018 at 22:07
 • Reply Fleur

  Wij zijn dit jaar ook voor het eerst geweest en we hebben onze ogen uitgekeken. Zeker een bijzondere ervaring

  05 July 2018 at 20:35
 • Reply Amanda

  Hoe gaaf is dat! Ik vind het er op televisie ook altijd super tof uitzien, maar had niet verwacht dat het geluid zó hard zou zijn. Fijn om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad, dikke aanrader dus!

  05 July 2018 at 16:29
 • Reply Rory

  Heel eerlijk? Het is echt niets voor mij. Ik denk dat het lawaai mij ook zou opbreken. Los daarvan is het niet ‘my kind of uitje’. Daarentegen heb ik er natuurlijk respect voor dat iemand anders dat wel heel leuk vindt. Want spectaculair lijkt het mij zeker. En ook spannend trouwens, want je wilt natuurlijk dat er niets mis gaat tijdens de stunts. Kan mij voorstellen dat je er de volgende keer meer tijd voor wilt nemen.

  05 July 2018 at 13:35
 • Reply Linda

  Wat een spektakel moet dat geweest zijn, heel erg tof!

  05 July 2018 at 12:23
 • Reply Julie

  Oh ik herinner me nog dat ze monster jam op tv uitzonden! Wat is dat lang geleden. Toen vond ik het maar niks om naar te kijken maar live zou dat denk ik wel anders zijn! 🙂

  05 July 2018 at 10:47
 • Reply Amy

  Heerlijk zeg! Ik weet nog dat ik altijd naar Monster Jam keek op tv toen ik klein was. Helaas organiseren ze het hier in BE niet meer! 🙁

  05 July 2018 at 08:36
 • Reply Gulsen

  Dit zou niets voor mij zijn, maar wat leuk dat Liesbeth en haar gezin hebben genoten!

  05 July 2018 at 07:19
 • Reply Gulsen

  Dit zou niets voor mij zijn, maar leuk dat liesbeth met haar gezin eevan heeft genoten!

  05 July 2018 at 07:18
 • Reply Blog & Beauty

  Dat is weer eens een heel ander uitstapje. Met bijna allemaal vrouwen in huis zijn we meer uitstapjes gewend als shoppen enzo, maar dit zou de man wel erg leuk vinden.
  Blog & Beauty´s last blog post ..LASCANA Shoplog

  04 July 2018 at 18:52
 • Reply Amelie van Writings by Amelie

  Lijkt me heel indrukwekkend om met je kinderen te doen!

  04 July 2018 at 17:11
 • Reply Marsha

  Ziet er erg gaaf uit, maar lijkt me echt helemaal niks voor mij hihi.

  04 July 2018 at 16:21
 • Reply Priscilla

  Wat een gave ervaring! Ik zie het wel is op de tv voorbij komen.

  04 July 2018 at 11:49
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke en bijzondere ervaring is dit! Lijkt me trouwens wel een hoop herrie.

  04 July 2018 at 11:45
 • Reply orriens nicole

  Ik blijf het bijzonder vinden, die enorme auto’s die stunten!

  04 July 2018 at 11:07
 • Reply Nicole

  Niet echt iets voor mij, maar volgens mij zou ik manlief en de jongens onwijs blij maken als we naar zo’n evenement zouden gaan. Zou er vast ook van genieten, al was om die blije koppies te zien 🙂

  04 July 2018 at 10:40
 • Reply bychristiana

  Wauw, wat een toffe ervaring zeg! Wat leuk dat zelfs je dochter zo enthousiast was!
  bychristiana´s last blog post ..Review Etos Kissed by the sun make-up

  04 July 2018 at 07:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge