Follow:

Dagdroom op 12.04.09

Dagdroom
Het lijk me tof als Ik in andere talen kan spreken, lezen, luisteren en scrijven. Ik droom dat Ik talent heb in de talen. Als je talent hebt in de taal, maakt het niet uit met welke manieren ga je de talen leren. Je kan makkelijk zinnen maken zonder fouten. Maar helaas heb ik geen talent in de taal. Ik vind zo moeilijk de talen te leren. Echt waar! In myn moedertaal heb Ik ook kost moiete om goede Indonesische taal te leren. Toen Ik nog op school zat, haat Ik deze vaak. En Ik heb vaak aan myn zusjes altijd gevraag hoe Ik goede vraag zinnen maken en dan gelijk ging Ik op papier opgeschreven. Dan makkelijk om te houden. Hoe kan dat in andere talen, dan word Ik umup van.

Ik ben jaloers op iemand die kan zo makkelijk in de talen leren (talent hebt). En Ik vind gaaf als je andere talen kan begrijpen, spreken enzo…. Je kan als jounalis, vertaler enzo..worden. Cool… !

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like