Follow:

Dagje uit 10.09.09

We zijn vandaag naar Schoonhoven en Gorinchem geweest met de bedoeling om te oefenen met myn nieuw digitale camera EOS 500D :pict: maar helaas was Ik slap en dus niet zo veel foto`s gemaakt.

Eerst gingen wij naar Schoonhoven. Bij de haven heen en weer met de veerboot naar Schoonhoven. Wij hebben naar Museum kloks en zilvers bezocht. Eigenlijk mog Ik niet foto`s maken en durfde niet ook maar heb stiekem toch gedaan want er iemand maakte ook foto`s dus Ik deed mee :blush: En een paar foto`s gemaakt dan verder naar Gorinchem.

In Gorinchem hebben wij niet ver weg gelopen want Ik voelde me nog steeds slap en geen zin foto`s maken, maar wel een paar foto`s gemaakt. Daar heeft myn lieve man een leuke mannen tasje bij V&D gekocht. Wel leuke stad Gorinchem :yes: Verder hebben wij leuke dag gehad.

Hieronder een paar foto`s

Ik ben aan het leren met myn nieuw camera en dus niet echt zo goed genoeg, vind Ik

Waar zijn jullie vandaag geweest?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like