Follow:

Dagje uit : Het strand van Ouddorp

Het strand van Ouddorp
Na op de tulpen velden op foto`s vast te legen en daarna geluncht, gespeeld op speeltuin in restaurant De Mekkesteer en rondgelopen daar. Wij reden verder naar het strand. Dit keer naar Het strand van Ouddorp. Wij zijn nog nooit geweest. Djess`s wens is dus uitgekomen. Ja..hij wilde zo graag naar het strand en hoewel het weer niet ze warm is, gingen wij toch naar het strand. Het belangrijk is lekker droog en lekker op het strand uitwaaien. Hieronder zijn aantal foto`s die ik met smartphone heb gemaakt. Veel kijk plezier

Panorama

Er panorama style in mijn smarpthone maar ik heb nog nooit gebruik. Toen op het strand heb ik gebruik van gemaakt en ik vind het erg leuk en het is makkelijk om te maken, na twee keer de MOTO G5 geupdated. Toen een beetje lastig door oude wet style. Maar nu stuk makkelijker! YES!

Strand OudDorpStrand OudDorpStrand OudDorp

Enjoy the day

Strand OudDorp
Ik zat in het tent, gelukkig namen wij een tent mee dan kon ik daar in zitten. Brr koud die wind en heerlijk de zon. Mijn nieuw sneakers Puma even op foto.

Strand OudDorp
My new tassen even op foto

Strand OudDorp
Djess vond het heerlijk!

Strand OudDorp
Speelplek. Leuk

Strand OudDorp
Strand OudDorp
Strand OudDorpStrand OudDorpStrand OudDorpStrand OudDorp

Vlog

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like