Follow:

Currently – daily make-up products

Goede morgen! Het was drukke dagen maar wij zijn blij met nieuw vloerlaminaat, alleen moet nog voor de deur (ja…nog niet gedaan). Best rot plekjes maar wij gaan toch iets anders. Er is een idee van mijn schoonmoeder dus wij gaan, denk ik dat haar idee gebruiken. De splinters moeten nog gelegd worden. Wat toch best irritant is dat nu er actie bij karwei voor vloerlaminaat (goedkoper). Schandalig…altijd als wij/ik al heb(ben) gekocht dan komt er leuke prijs. Goed nu ga ik de beauty producten aan jullie zien die ik dagelijks gebruiken.

Prettig dag! Salam manis
 photo 2014DhDaily1aa_zps6d1bea63.jpg
Miss Sporty Bronzing powder – 020 Hawaiian Hula | Etos BB compact cream | Mascara Rimmel London | Etos highlighter 01Highlighting illuminizer | 2B eyeliner pen
 photo 2014DhDaily1a_zps0ff6e5c7.jpg

Share
Previous Post Next Post

You may also like