Follow:

Dat blijft vervelend

Goed nacht! Op woensdag hebben wij met de dokter afsprak. Terug van gymmen, gingen Djess en ik bij de dokter voor zijn wangetje. Maar toen dat ding geen op zijn wangetje…heel mooi! maar er zijn ook dat raar dingen op Djess`s elleboog en door jeuk en gekrabbeld bloed eruit. En ik zie nu in ander plekjes op Djess`s lichaam dan natuurlijk niet alleen vervelend maar erg zorg. Wat is dat dan. Laatste creme werkt goed en ik ben heel erg blij maar plotselling dat ding weer komen op zijn wangetje. Twee of drie dagen en daarna voor een weekje weer zijn gezicht mooi maar weer komen. Zo vandaag ook! Als geen rood in zijn gezicht, smeer ik niet. Volgens de dokter dat ding zou blijven komen en dus zorg dat met vet creme smeren. En dat doe ik nu elke dag dat ding met vaseline smeren. Ik vind het heel irritant. Hopelijk word niet erger en snel weg voor altijd (VOOR ALTIJD)

14 dec 2013

Share
Previous Post Next Post

You may also like