Follow:

De droom die uitkomt – kledingkast tot bijna plafond

2021-Lemari10okt

Hoi..hoi…! Zoals jullie de titel lezen. Een kledingkast..! Ja dit is een van mijn wensen. Wij hebben al kledingkast maar dan lager en dus het past niet meer mijn kleding in de kast. Dus is het tijd andere kledingkast te hebben. Als ik naar ikea gaat, kijk ik altijd langs naar pax kledingkast en zei…ik wilde deze kast. Lekker hoog, genoeg planken, laden etc…etc…toen kon ik allemaal bewonderen en te dromen. Maar nu is het zo ver

Ik heb kledingkast tot bijna plafond. Yes..na lang wachten eindelijk is de kast klaar. Ik kan nu alle kleding opruimen in de nieuw kledingkast. Ik ben zo blij. Eindelijk…Een van mijn wensen uitkomt. 2021-Lemari10okta

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like