Follow:

De mooiste Arjo`s verjaardagcadeau

Ten eerste wil Ik aan myn lieve bezoekers bedanken voor lieve comments en mee duimen met ons :blowkiss2:
Zoals jullie weten dat op dinsdag 14 juli is arjo verjaardag en ook op dezelfde dag moeten wij zwnagerschaptest doen

Vanochtend op 14 juli 2009 om 06.53 is het grote moment voor ons omdat wij zwangerschaptest vandaag doen. We zijn erg benieuwd en nieuwgierig en misschien jullie myn lieve bezoekers die myn vorige blogpost volgen. Eigenlijk durfde Ik niet naar de zwangerschaptest te kijken want ben bang dat teleurgesteld maar ben echt zoooooooo nieuwsgierig dus… We hebben vanochtend samen gedaan en heb film gemaakt.
Thanks God, U heeft mij gebeden verhoord. Wij zagen 2 rode stripjes op zwangerschaptest en dat betekent POSITIEF. Ik moest schreeuwen en ook huilend. Blije huilend.

Dit is de mooiste cadeau voor ons en ook mooiste Arjo`s verjaardagcadeau. :gifts: :kiss:

[note]Myn lieve man stuurt gelijk sms naar zijn familie want nu op vakantie en Ik belde myn moeder gisteren en vandaag gelijk en stuur sms naar myn oude zus. Myn lieve schoonmoeder heeft mij gebeld en ze moest ook huilen toen geweldige nieuws hoorde.

Dit is de eerste zwangeschap voor mij dus Ik hoop dat het alles goed met mij verder en spannend.
[/note]

[warning] myn lieve man was vandaag vergeten de dokter te bellen. Dus morgen bel hij[/warning]

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like