Follow:

Deborah Milano Hypoallergene BB cream 5 in 1

 photo 2013DeborahMilanoBB1a_zpsacdf046e.jpg
BB cream weet iedereen al en misschien gebruik zelf al. Vandaag ga ik over Deborah Milano BB cream 5 in 1 reviewen. 5 in 1 lijkt mij toch fijn en handig. Ik ben zelf erg benieuwd naar. Ik heb in Sand 03 kleurtje.

 photo 2013DeborahMilanoBB1b_zps0e63ed4a.jpg
De BB cream zit in een tube met draaiende dopje. Simpel en handig en ook hygiënisch verpakking.
 photo 2013DeborahMilanoBB1bbb_zpsfe650bd5.jpg
 photo 2013DeborahMilanoBB1bb_zpsa2b3b177.jpg
Achterkant van de tube kan je informatie lezen dat de 5-in-1 BB (Blemish Balm) CREAM heeft een vijfvoudige werking: de crème werkt als een primer voor een langdurig resultaat, maakt fijne rimpels en oneffenheden minder zichtbaar, egaliseert de teint, hydrateert en voedt de huid, en beschermt tegen schadelijke UV-B-straling en milieuvervuiling. De crème bevat onder meer omega 3 en 6, en anti-oxidanten die de huid soepel houden. Ultrafijne poederdeeltjes zorgen ervoor dat rimpeltjes, poriën en kleine oneffenheden minder zichtbaar zijn. De bio-gerelateerde pigmenten staan garant voor een gelijkmatige en stralende teint. Voor een
effectieve bescherming tegen huidveroudering heeft de crème SPF 20.
 photo 2013DeborahMilanoBB1c_zpse8a5ef1e.jpg
De subtatie van de cream is vrij/dun vloeibaar daardoor brengt het makkelijk aan en geen streepjes. het dekt prima. Er komt zachte delicate geurtje uit maar het ruikt niet meer na op je gezicht aanbrengen dus het is niet storen. Het aanbrengen kan je met je vinger, spons of met je kwastje. Hij dekt prima. Ik gebruik liever met kwastje. Het voelt lekker licht op je gezicht.
 photo 2013DeborahMilanoBB1ccc_zpse0c2a75c.jpg

Ik vind het heel fijne BB cream. Deborah Milano Hypoallergene BB cream 5 in 1 zijn er in vier tinten waarin de crème verkrijgbaar is laten zich ook zeer goed mengen.

De 5-in-1 BB CREAM van Deborah Milano consumentenadviesprijs is € 9,95. De BB CREAM is verkrijgbaar bij de betere adviesdrogist, diverse parfumerieën, en online via: www.drogisterij.net en www.worldofbeauty.nl.

Share
Previous Post Next Post

You may also like