Follow:

Demak’Up vloeibare reinigingslijn


Demak’Up is bekend merk van dé wattenschijfjes. Alweer een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik aanwezig was op het Demak’Up persevent (artikel terug lezen). De presevent van Demak`Up gaat over drie vloeibare reinigingsproducten : een reinigingsmelk, een reinigingsgel en een reinigings- (micellaire) tonic. Lees mee voor meer informatie + foto`s


De verpakking ziet simpel maar heel fris, schoon en handig met flip flap dopje zodat je , alleen af en toe moet je wat harder drukken.

De ingredienten van Reinigingsmelk

Reinigingsmelk smeuïg 200 ml – €4,89

wat zei Demak`up over : In dit product is – net als in de andere producten van de vloeibare reinigingslijn – het antioxidant Phyto-Bourgeon van de katoenplant gebruikt. Dit concentraat staat bekend om zijn bescherming tegen vrije radicalen. Daarnaast zorgt een extract van de witte bloem van de katoenplant voor extra zachtheid. Bovendien is de melk verrijkt met verzachtende katoenzaadolie zodat de melk soepel over de huid glijdt.

De melk is vrij vloeibar en het haalt mijn gezichtsmake-up goed eraf, zelf de waterproof mascara. Daarna voel ik mijn huid zacht aan maar toch wil ik myn gezicht met water afspoelen om fris te krijgen (ik doe meestal als reinigmelk gebruiken). Ik gebruik hem wel elke avond voordat naar bed en voordat reiningsgel. Ik ben best tevreden met deze reinigingsmelk.

De ingredienten van Reinigingsgel

Reinigingsgel schuimend €5,89

wat zei Demak`up over : Deze gel combineer je met water om een zacht schuim te creëren dat je huid tot in de diepte reinigt. De gel vitaliseert je huid met het extract van het katoenblad. Ook in dit product is het antioxidant Phyto-Bourgeon verwerkt.

Een doorzichtige gel. Ik gebruik hem `s avonds onder de douche nadat mijn make-up eraf is gehaald om extra te te reinigen. Het schuimt niet veel, jammer vind ik dat want eigenlijk hou ik van gel die voldoende schuimt maar na afgespoeld voel ik mijn huid beetje trekkerig aan en ik wil snel gelijk dag/nachtcrème opsmeren. Ik vind het niet voor mijn huid is.

De ingredienten van Tonic

Micellaire Tonic fris €4,89

wat zei Demak`up over :
Het water van de witte bloesem van de katoenplant zorgt voor extra frisheid in deze tonic. Ook is het product verrijkt met vitamines die je huid een boost geven. In de tonic vind je tevens het antioxidant Phyto-Bourgeon van de katoenplant. Micellair wil zeggen dat de moleculen in de tonic in staat zijn om vettige onzuiverheden (zowel van je huid als van de make-up) in te sluiten en op te nemen.

Toen ik deze tonic gebruikte, kreeg ik een kleine beetje branderig gevoel op mijn gezicht. Dat is niet fijn en het bleef dan ook een tijdje branden. Gelukkig trok dit weg, toch vond ik geen prettig gevoel. Ik ga zeker dit niet meer gebruiken.

Bij Demak`up presEvent waren er veel beautybloggers aanwezig dus ik ben je toch benieuwd wat andere ervan vinden, want iedere huid reageer anders. De producten zijn verkrijgbaar bij de drogist. Meer info vinden op Demakùp.nl

Share
Previous Post Next Post

You may also like