Follow:

Dermasence Plus C

Dermasence Plus C
Bye bye summer! In de zomer tijd hebben wij onze huid met beauty producten beschermen tegen UV-straling. Met deze huideigen ‘sunblock’ moeten we voorzichtig omgaan. Nu wordt de dagen snel donker en dan het is tijd om onze huid te laten aanwennen met een multi-talent op beauty-gebied: fruitzuur, ook wel AHA (alphahydroxyacids) genoemd. Dat maakt je huid pas echt mooi! Er bestaat drie verschillende AHA-talenten van het merk Dermasence. Ik test een product Dermasence Plus C. In dit artikel lees je wat ik ervan vind. Lees je mee

DERMASENCE AHA Effects plus C € 25,00 ( 30ml. )

Dermasence Plus C
Multi-getalenteerd fruitzuur
Fruitzuren lossen dode of verharde huidcellen op. Dit maakt de huid egaal, zacht en vermindert een grauwe, vermoeide teint. Tegelijkertijd stabiliseert hun lage pH-waarde de zuurgraad van de huid en maken ze de huid resistenter. Ook bieden fruitzuren een diepgaand anti-aging effect, doordat ze bij langdurig gebruik de collageenaanmaak stimuleren. Het resultaat is een echt AHA-effect: een stralende, frisse en egale teint.

Dermasence Plus C
DERMASENCE AHA Effects plus C zit in een wit plastic verpakking met blauwe etiket eromheen. Er staat op achterkant van de flesje wat informatie en ook in de box zat er een nformatie papier in. De DERMASENCE AHA Effectsplus C combineert glycolzuur (8%) en vitamine C voor een intens effect. Glycolzuur dringt diep door in de huid om zo tekenen van huidveroudering effectief te bestrijden en verwijderd dode huidcellen waardoor de huidstructuur verbetert. Ureum en glycerine zorgen voorintensieve hydratatie, rode druivenextract werkt anti-oxidatief. Groene thee extract zorgt voor een goede huidverdraagzaamheid en glycolzuur beschermt tegelijkertijd effectief tegen vrije radicalen.

Dankzij een handig pompsysteem kan je gemakkelijk te bepalen hoeveelheid deze crème nodig voor je gezicht. De crème heeft een fijne structuur daardoor breng het fijn aan. Het trekt snel in, geen plakkerig gevoel. Het licht tintelende of warme gevoel wordt veroorzaakt door de celactiverende effecten van de fruitzuren – en is dus absoluut wenselijk. Zodra de huid gewend raakt aan de AHA-verzorging, zal het tintelende gevoel verminderen en na verloop van tijd volledig verdwijnen. Bij mij heb ik gelukkig geen last van tintelende of warm gevoel. Sàvond voordat ik naar bed ging, smeer ik deze crème over mijn gezicht. Ik merk gelijk dat mijn huid lekker zacht, stralender, stevig en egaler aanvoelt.

Dermasence Plus C
De crème bevalt mij erg goed, hij is fijn om in te smeren en je hebt weinig nodig. Mijn huid ziet stralender en egaler uit. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht en stevig aan. De crème is geschikt voor alle huidtypes. Fruitzuurcrème moet ‘s avonds worden aangebracht. Aanraders!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Sherry

  Goede review. Het lijkt me een goede creme. Ik wil hem ook een keer testen.
  Sherry´s last blog post ..Miss Regio Nederland: eindelijk erkenning voor kleine modellen + modellen gezocht

  20 September 2018 at 23:11
 • Reply Laura

  Goed om te lezen dat je dit een aanrader vind! Ik ben zo echt te weinig van crèmes, misschien maar eens doen.

  19 September 2018 at 11:56
 • Reply Merel

  Altijd fijn als een product goed bevalt 🙂

  18 September 2018 at 23:23
 • Reply Ciska

  Ik moet eerlijk bekennen ik gebruik weinig middeltjes. Zon pompeusten vind ik wel echt een fantastisch idee!

  18 September 2018 at 21:40
 • Reply Leslie

  Pompsystemen zijn altijd nuttig bij crèmes, je gebruikt zo snel al te veel. Zelf gebruik ik niet al teveel crèmes, te vettige huid, dus ik hou het liever wat minder.

  18 September 2018 at 21:29
 • Reply Nadia

  Zo’n pompsysteem is wel ideaal zeg! Handig met doseren vooral… Ik moet met mijn huid eigenlijk vaker een creme gebruiken, maar vaak gewoon te lui 😉

  18 September 2018 at 17:12
 • Reply Elisabethsfavorieten

  Klinkt als een goede ervaring! Ik vind pompsystemen ook altijd erg fijn.
  Elisabethsfavorieten´s last blog post ..Tupperware #34: Extra aanbieding week 38

  18 September 2018 at 13:58
 • Reply Juliette - Strongbody.nl

  Ik gebruik zelf weinig crème maar altijd goed om te lezen hoe andermans ervaringen zijn. Bedankt voor de tip.

  18 September 2018 at 13:47
 • Reply Lianne

  Wat een mooie foto met die herfstbladeren! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit creme. Soms een bodylotion maar daar blijft het ook bij.

  18 September 2018 at 10:54
 • Reply Deborah

  Een bijzondere crème zo te lezen. Fruitzuren lossen dode of verharde huidcellen op. Bij het lezen van die zin bedacht ik mij, wat gebeurt er dan verder? Moet het niet afgevoerd worden oid? Wanneer een crème of product brand of bijt smeer ik het liever niet op mijn gezicht. Fijn dat het voor jou al zo snel effect heeft en vooral dat het niet plakkerig aan blijft voelen maar snel intrekt.
  Deborah´s last blog post ..Inner voice…

  18 September 2018 at 10:12
 • Reply MC Kleuver

  Ik vraag mij altijd af of je wel verschil ziet, haha. Je kunt al merken dat ik zulke producten nooit gebruik.

  18 September 2018 at 09:14
 • Reply Isa

  Oh en zo’n pompsysteem is wel zo hygiënisch he!

  18 September 2018 at 09:05
 • Reply Isa

  Interessant. ik heb een gevoelige huid, benieuwd of ik misschien niet zou reageren op het zuur. Zou een testertje moeten te pakken krijgen om te proberen!

  18 September 2018 at 09:02
 • Reply linda

  Wat heb je hem goed getest, heel fijn! Wie weet koop ik hem ook nog eens 🙂

  18 September 2018 at 08:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge