Follow:

Dhini.nl gaat gewoon door

[warning]Voor lieve mensen dichtbij of ver weg van my omgeving STERKTE als jullie rare dingen over my site gehoord zoals my zwangerschap buikjes, myn aankopen, my dure dromen/wensen etc. Niks van aan trekken! Laten ze (die mensen) maar kletsen! Jullie luisteren met linker oren en laten ze uit met rechte oren. Ok!

En LET OP…![/warning]

WANT……

Dhini gaat gewoon door met dhini.nl site. Dit is my site en schrijf of updaten wat Ik zelf leuk vind en welke onderwepren die moeten geupdate worden. En dus lieve mensen waarschuw Ik jullie nog een keer STERKTE!
(Anjing menggonggong, Khafilah berlalu – dit is Indonesische uitdrukking). Ik ga niet alle posten moet gepassword worden :no: behalve echt nodig is.

Binnenkort ga Ik updaten o.a.
– My foto zwangerschap buik in week 15 (de tijd gaat snel he!) en gaat gewoon door :yes:
– Myn leuke spullen (van goedkope dingen tot dure dingen als Ik heb 😀 :hihi: )
– My dure hobbies (Hmmm wat zijn dat? Oja…shopping..postzegels verzamelen etc.)

Als die mensen nog steeds niets leuk over my site kletsen, kletsen maar zo hard mogelijk tot Ik zelf vanaf my huis horen. Lachen maar uit so hard mogelijk tot Ik jullie uitlachen kan horen. Bovendien hoeven jullie niet naar mij site te kijken, hoor! Dat vind Ik helemaal niet erg.

Dit moet ff my hoofd uit. Voor die mensen moeten jullie weten want Dhini gaat gewoon door :compy: :yes:

Ik wens jullie fijne zaterdag toe! :sun: Lekker zonnig vandaag

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like