Follow:

Dhini.nl new layout in black white

Vroeger update ik regelmatig nieuw layout maar de laatste heb ik geen tijd voor en ook geen inspiratie. En ook ben ik best zat met oude layout. Maar blijft het toch lastig om layout te knutsellen vooral als je je niet zo veel tijd hebt. Dus ik besloot maar gewoon deze style houden maar dan in andere kleurtje. Ik probeer andere style theme te gebruiken maar het lukt niet. Goed hoop maar dat deze goed zonder iets raar doet want ik word grr als er fout(jes). Hier daar voeg wat toe en verwijder ik wat iets. Dus tijd om te verfrissen voordat nieuw jaar komt. Ik ben best ongeduldig dus laat maar nieuw fris layout starten

 photo 2014-2015DhNLayout_zps04970349.jpg

Bovenste vind je Menu : Home, About me etc

Recht sidebaar vind je Social media icons die misschien je mij wilt volgen. Natuurlijk lief en welkom. Onder sociaal icons zie je Profile foto en onder vind je icon nog icons die voor mijzef handig naar eigenstart links die ik verzameld 😀 Dan naar beneden Instagram widget en de laatste is Archief en Categories

Left Sidebar Search vakje en translate en plaats ik banners. Het ziet er misschien vol uit maar even positief bekijken..als decoratie voor blog 😉 ha..ha…en bovendien een beetje persent % krijgt als je op de banners geklikt.

Postblog Onder de postblog vind je ook sociaal media icons die ik zelf gemaakt en ook als je de post openen zie je de sociaal media icons nog zien boven de comment

Ik plaats ook hartje icons  photo dhlove1_zps4115ade4.gif onde de blogpost

Als jullie de sociaal media icons willen hebben, mail me maar dhininl@yahoo.com

Wat vinden jullie? Let me know als er iest fout? Dank jullie wel

Share
Previous Post Next Post

You may also like