Follow:

Dhini.nl is terug

Alleeerste wil Ik bedanken aan myn lieve man dat wij gisterenavond samen de oplossing zoeken. De meiden die mij in de twitter troosten. Bedankt lieve meiden :blowkiss2: voor jullie om mij te troosten : Ioni, Eline, Diana, Pauline, Anouk en Sanne.

Heel erg blij toen Ik naar my site vandaag ff klik, zag my site weer :yay: :dance: en alles zijn terug de categories en tags.

Dhini.nl Dhini.nl is terug. Dhini.nl is weer online. Hoe happy ben Ik :yay:

Op vrijdag, 21 aug zag Ik op my site plotselling geen meer categories en tags en dus schreef Ik op WordPress Forum met vol hoop dat er iemand mij zou helpen. Ik ging gelijk dit..dat… zoals WordPress specialisten zeiden. Maar helaas niks veranderd en Op maandag, 24 aug zag Ik niet meer my site, my site is verwijdnen. Plotselling … 🙁 Hoe kan dat nou? 🙄

Op twitter schreef Ik dat my site gaat R.I.P. want Ik weet het niet hoe my site terug online, geen flauw idee. Een paar meiden op twitter troosten mij dat het goed zou komen, dan maakte mij gerust. En my Instinct zei dat my site online weer zou zijn en dus Ik kan gewoon lekker slapen. Niet aan my site denken.

Gisteren avond heb Ik email naar my hosting gestuurd om my options terug zetten die Ik per ongeluk verwijderde in data base. En vandaag heeft ze terug gezet en whoala my site is weer online.

Op die dagen kon Ik dus niet wat posten en dus Ik wil nu inhalen.
Dhin`s buik in week 10
Schatige Pluche-knuffel van myn schoonzusje
Moeder voor moeders
BBQ
Myn jonge zusje is vandaag jarig.

Ik wil boven onderwerpen posten.

Wat vinden jullie? Ga Ik per onderwerp of in een post samen bij elkaar?

Fijne dag!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like