Follow:

Dhin`s buik in 30 weeks

Oja…vergeet te vertellen dat skype werkt weer.
Gisteren morgen heb ik myn ouders gebeld en dus wij hebben lekker geklets. Myn moeder is heel blij met fotoalbum (myn vader ook). Myn moeder vertelde dat ze gingen huilen…blije tranen …eruit toen ze foto`s van mij en my zwangerscahp zagen…Blij dat ik gezond en gelukkig ben.
Na gebeld moest ik zelf huilen….door emoties.

Tijd om weer myn buikje te showen…ja..ja…tijd gaat zo snel voorbij en nu al in 30 weken. Ik moet zeggen…Ik ben trots op myn buikje :heart:

De groene truitje heeft myn lieve schoonmoeder gebreid...Dank u wel Ma :blowkiss:

Met mij gaat alles prima. Ik merk wel …sinds ik zwanger ben, ben ik makkelijk vroeg wakker..om half 4, half 5 `s ochtend. Toen nog niet zwanger ben ik moeilijk om vroeg wakker te worden vooraal in de winter. Maar nu…zo makkelijk, misschien omdat ik van zwangerschap echt genietan :D. Wat ik doe? Ik ga opstaan, drink lekker een glas water, appel of banaan eten, ff achter pc zitten en dan ongeveer half 6 terug naar bed met koude voeten hoewel ik sokjes aan en myn lieve man zei…”eh…koud…” want ik ligt gelijk lekker naast zijn warme lichaam :hihi: …”sorry myn lieve man” zei ik En dan lekker weer slapen tot half negen of 10 en ik moet echt zeggen….Heeeeeeeeeeerlijk om weer wakker te worden om half 9 of 10 en ik voel me fris. Dan nog in bed lig, maak ik contact met baby..beetje kletsen met 2tjes..gezellig hoor :D! want de baby reageert als ik contact houding doe :yes: :heart:

Genoeg kletsen…fijne avond allemaal en welterusten straks….liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like