Follow:

Dhin`s buik in week 13

Vandaag ga Ik 2x updaten in my blog. Eerst is deel 004 en nu over myn buik in week 13. Het is fijn om te horen dat er lieve bezoekers die leuk vinden met my dhin`s roots. Dank je wel voor jullie reacties.

Nu ga Ik over my zwangerschap en vandaag is myn buik in week 13 :yes: Wat tijd gaat toch snel he!
En vanmiddag zijn wij naar Gynaecoloog geweest. We moesten best lang te wachten tot wij aan de beurt waren. Bij de dokter vertelde zij dat het alles goed met myn zwangerschap gaat die zij in de archief las en dan hoorde wij hartje van onze kindje. Ik heb met myn mobiel opgenomen maar niet echt duidelijk… helaas! Toch echo gedaan voor de 4de keer. En dan wijze de dokter wijze nu dat Ik naar verlosskudige ga. Ze gaf ons de papieren voor verloskundige. Dus… binnekort ga Ik naar verloskundige en lekker dichtbij ook bij mij in de buurt (ongeveer 10 minuten lopen). Lekker dichtbij toch?!

Hieronder foto van my buikje en echo

Verder gelukkig heb Ik geen last van bijv. misselijkheid maar wel bepaalde geuren vind Ik niet lekker, slaperigheid en heb last van puisjes, gelukkig niet zo erg maar toch niet leuk. Onder de mondje zijn er puisje 🙁

Ik wens jullie fijne avond allemaal toegewensd.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like