Follow:

Dhin`s buik in week 25


Dhin`s buik foto deze keer is anders want heb zwangerschap jeans dragen (koud). Dus geen blote buik foto deze keer. Bovendien heb Ik geen inspiratie om mooie buik foto`s te maken. Ik wil gewoon snel update dat vandaag is al week 25. Ik voel me beetje half griep, slaperig en my neus kietel.

Het wordt iets harder te voelen in my buik. Onze beeb beweegt best aardig hard en Ik ook myn lieve man geniet ervan. Nog steeds geweldig en leuk om te voelen.

Oja…vandaag ging Ik weer naar groente winkel 4 mangos kopen 😀 (ben gek op fruit). Best zwaar te dragen maar als Ik in het weekend koop, is meetal al op 🙁 dus ja..gelijk vandaag ff halen.

Hoop volgende keer heb Ik inspiratie om mooi myn buik op foto te zetten. Of misschien jullie hebben idee? dan hoor Ik graag.

Ik wens jullie een fijn weekend toe! En natuurlijk een fijn Sinterklaasfeest!! ….Liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like