Follow:

Dhin`s verjaardagcadeaus

Het was rusitg op my verjaardagavond maar wel leuk en gezellig :yes: 2 van myn lieve man nichtjes zijn ziek (Mgriep) en dus kon niet komen. (Beterschap Nadine en Eva)

Op my speciale dag ben Ik natuurlijk verwend door myn lieve man. Verder kreeg Ik leuke cadeaus :gifts:
Van myn lieve man heb Ik mini fotostudio en ook zijn liefde :kiss: . Ik wil die mini fotostudio hebben en nu heb Ik gewoon. Echt super blij mee. :yay:

Van myn lieve schoonmoeder heb Ik bedset : Hoeslaken, Kussenslopen en Dekbedvertrek van Cinderella. Ik wil zo graag de dekbedvetrek van deze merk en nu heb Ik hem. Hoe kom dat myn lieve schoonmoeder weet dat Ik die dekbed wil hebben? :rolleyes: (niemand weet het behalve myn gedachte en God).

Van myn lieve schoonvader heb Ik nachtjurkje (nodig voor straks na bevallen want Ik draag meestal geen nachtjurkje).

Van myn lieve schoonzusje Jeannet heb Ik 2 DA cadeaubonnen (10€) en Pers sinaasappels (Ik ben gek op fruit). Met DA cadeaubonnen kan Ik wat leuks gaan kopen bij DA.

Van myn andere lieve schoonzusje Nelleke heb Ik baby kleerstjes. Baby jas en broeksokjes. Heel schattig kleertjes.

De broerje (Jos) van myn lieve man en zijn vriendin Mariska kreeg Ik Foto Familie Frame. Echt leuke fotoframe. En ook verjaardagkaart.

Dank je wel voor jullie cadeaus :blowkiss2:

En dan hier een foto van alles bij elkaar 🙂

En cadeaus van mij zelf en voor mij zelf :blush: Die graag al lang wil hebben en na lang gespaard :clap: …Ja..! hij is nu van mij :dance: Dit is een van my wensen en nu uitgekomen.

Fijne maandag….Liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like