Follow:

Disney On Ice – Betoverende Werelden

Disney on Ice 2017
Het is zover. Op vrijdag gingen wij richting Rotterdam om Disney On Ice show te bewonderen. Op die dag was de eerste show van dit jaar en wij mochten bij Disney On Ice – Betoverende Werelden aanwezig te zijn. Wij hebben er zin in, de ijsshow voor het hele gezin! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen met Disney/Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Toy Story en Disney’s Frozen.

Disney on Ice 2017
Er stond al op kalender dat wij op 15 december naar Disney On Ice zouden gaan. Zo zin in! Wij waren genoeg tijd aangekomen in Rotterdam. Dan konden wij even rondjes snuffelen bij winkeltjes met allerlei Disney souvenirs spullen. Altijd leuk om naar te kijken. Daarna zaten wij op onze plekjes. Precies in het midden, niet te dichtbij ijsbaan want mijn man en onze winterjassen lieten wij in de auto (behalve mijn zoon), maar het was helemaal niet kou. Gelukkig!

Disney on Ice 2017
Alle eerste kwamen natuurlijk de bekende Disney figuranten Micky, Mini, Donald etc verwelkom ons allemaal. Daarna begon de show met alle eerste het verhaal van de Toy Story. Er kwamen het leger groene soldaatjes en dan verscheen het speelgoed Woody, Buzz Lightyear, Jessie en haar paard, Mr. & Mrs. Aardappelhoofd, Rex, Slinky, Barbie en Ken
De show begon met het verhaal van Toy Story 3. Na het leger groene soldaatjes verscheen het speelgoed op de schaats. Woody, Buzz Lightyear, Jessie en haar paard, Barbie, Ken en andere bende van Toy Story.

Disney on Ice 2017
Daarna duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Ze zingen, dansen en schaatsen tegelijk. En toen tijd voor even pauze. Na pauze verscheen weer de Disney figuranten maar dit keer met auto, alleen kregen ze een pech. Gelukkig kwamen er de bekende en de snelste raceauto Bliksem McQueen en zijn hele ploeg zoals Takel om hen auto te helpen. Daarna liet Takel natuurlijk zijn achteruit stunt zien en samen met hele ploeg Cars reden ze rondje op het ijsbaan.

Disney on Ice 2017
Disney On Ice ijsshow slot de avond met het verhaal van Frozen. Iedereen denk ik in de zaal al bekend met deze fil of misschien hebben ze meerdere keren de filmpje bekeken. Op het ijs laat het verhaal in kort stukje zien maar dat was mooi en genot er van. De kinderen riepen enthousiast OLAF toen de sneeuwpop verscheen en de kinderen werden hard gelachen door de grapjes van Olaf de sneeuwpop.

Disney On Ice (not my picture)
De show is superleuk om naar te kijken en ik bewonder alles van decoratie tot de schaatsers. Zo knap hoe ze op de schaat kunnen dansen, zingen, salto tegelijk. Voor ons dit is de eerste keer en wij hebben echt genoten van deze show. Het verhaaltjes zijn bekend maar toch anders en bijzonder om te zien op ijs. Alleen de show van Toy Story van mij mag iets kort laten zien, Ik vind het verhaaltje iets te lang. Verder superleuk show en leuk om samen met je hele gezin te komen kijken. Hopelijk komen wij volgen jaar weer. Beleef de magie met de hele familie!

15 t/m 30 december – (Ahoy 15-17 december), Utrecht (Jaarbeurs 22-26 december) en Amsterdam (RAI 28-30 december)
Nederlandse gesproken | Tickets vanaf € 18,=
Meer informatie en ticketverkoop vind je op DisneyOnIce.nl

Wist je dat…
…de show ongeveer 2 uur duurt inclusief een pauze van 15 tot 20 minuten? En dat de deuren naar de show een uur voor aanvang open gaan? En dat je best je fototoestel mee mag nemen zolang je maar foto’s maakt voor eigen gebruik en andere mensen niet hindert?

* LET OP: Bij de ingang van de hal zal tassencontrole plaatsvinden. Zorg daarom dat je op tijd arriveert. Grote tassen en rugzakken zijn helaas niet toegestaan maar kleinere tassen (max. 35cm x 40cm x 19cm) mogen mee naar binnen.

Plan je reis
Kijk HIER voor informatie over o.a. de bereikbaarheid en parkeren. Let op! De Maastunnel in Rotterdam is van Noord naar Zuid gesloten. Vermijd de binnenstad en rijd via de Ring van Rotterdam naar Ahoy. Zo voorkomt u veel extra reistijd.

De show van Disney On Ice vindt plaats in Hal 1. Deze ingang is bereikbaar via Ahoy Plaza.

PARKEREN
Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor € 13,00 per auto per dag. Ahoy heeft de beschikking over 2.000 plaatsen. Deze kan echter snel vol raken bij een uitverkocht evenement. Wil je tijdens jouw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer dan jouw parkeerplaats met parkeergarantie voor € 17,50. Je print dit parkeerticket en scant deze bij de ingang van het parkeerterrein. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. Toon jouw parkeerticket dan aan de aanwezige parkeerwachter. Koop jouw parkeerticket HIER. Je kunt tot 24 uur van tevoren een online parkeerticket bestellen.

Voor meer Veelgestelde Vragen, klik hier

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is samenwerking. Uitgenodigd

Share
Previous Post Next Post

You may also like