Follow:

DIY : Cadeaus juffendag

 photo 2016DIYcadeau1aaaaa_zpsb2zumoyv.jpg
Een paar dagen ontving ik berichtje van Djess`s school dat op 18 februari op school er feest is en kinderen hoeven geen eten en drinken mee. Maar vandaag ben ik echt vergeten hoewel die papier op de koelkast geplakt. Toen wij op Djess`s school waren, zag ik alle kinderen hun cadeautjes bij hun hand voor hun juffen. Behalve Djess. Oje…alweer ben ik te laat! Snel naar huis …bedenken en ideeen vragen, googelen en kijken wat ik in huis heb. Snel maken voordat middagpauze komt. Er zijn super leuke ideeen maar ik moet snel maken.

 photo 2016DIYcadeau1a_zpskl0wha4f.jpg
Ik zag op hiphot DIY clipboard. Ik besloot om dit na te maken maar dan iets anders

Wat heb je nodig :
– Potloden (action
– Washi tape (hema, action, xenos)
– karton (van het pakketje)
– metalen clip
– lijm
– touw
– mat fotopapier (postkaart format geknipt, bij blokker heb ik gekocht)
– schaar/cutter

Het karton heb ik in twee met gewenste formaat geknipt. Daarna beplak ik het stuk karton aan beide kanten met inpakpapier.

 photo 2016DIYcadeau1aaaa_zpsgbnfshk1.jpg
Daarna heb ik de potloden met washi tape gepimpt.

 photo 2016DIYcadeau1aaa_zpsulgovqxu.jpg
Mooi glitter potloden toch

 photo 2016DIYcadeau1aa_zpsqgu00tbl.jpg
Nu knip je touwtje en bindt het potlood aan een touwtje en knoop deze vast aan de metalen clip. Djess heeft op de kaarten een tekeningen en de naam van de juffen geschreven. Met een metalen clip klem de postkaart vast aan het karton. Als extra voeg ik een masker en een lipsbalm.

Klaar de cadeautjes. Maar eerst met plastick inpakpapier. Ik hoop volgende keert niet meer te laat om te maken. Dus ga ik even bedenken wat ga ik maken. Meestal geven de kinderen voordat zomervakantie beginnen maar eerst Djess`s verjaardag bedenken.

Veel DIY plezier

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like