Follow:

DIY – LEGO Minifigures, Slingers & ballonnen

DIY - LEGO slingers
Deze maand is mijn zoon geboren en nog maar een paar dagen is hij jarig. Vorige jaar heb ik wat leuks voor zijn verjaardag zelfgemaakt maar dan een maand van te voren al klaar. Dit jaar besloot ik eigenlijk van vorig jaar gebruiken. Ik heb er zin in korte tijd wat iets te maken maar een paar dagen terug vroeg mijn zoon of ik LEGO shirt wil maken. Tja..het is een beetje krap maar dat heb ik toch gedaan, bewonder mijn zelfgemaakte LEGO shirts. toch ben ik bezig ben dan gewoon verder met crea bea. Lees je mee

DIY – Cardboard LEGO Minifiguren

Vorig jaar heb ik LEGO minifigures ook gemaakt maar toen op die dagen was slecht weer, regenen en de minifiguren is kapot helaas. En ook LEGO slinggers heb ik zelf uitgeprint. Toevallig lag groot doosje die ik LEGO minifiguren kan maken.

DIY - LEGO minifigure Cardboard
WAT HEB JE NODIG?
– Cardboard/Doos (via pakketje binnen)
– LEGO plaatje (via google)
– Snijmat (Action
– Meten
– Schaar
– Cutter
– Potlood
– Pen permannent (Zwart
– Gekleurde pennen of acrylverf
– Plakband
– dopje flesje voor ogen tekenen

Teken de minifiguren dat hangt van je af hoe groot wil je LEGO minifugren wilt maken. Dan snijden met cutter of schaar. Met zwart pen permanent teken de lijntje zodat goed zichtbaar. Daarna verf maar naar je gewenste kleuren. Mijn zoon wilt graag geel en rode kleuren gebruik. Bescherm daarna met plakband zodat niet kapot door nat weertje. Klaar is LEGO minifiguren

DIY - LEGO minifigure Cardboard


Filmpje

DIY – LEGO sligners

DIY - LEGO slingers
WAT HEB JE NODIG?
– Printer
– Papier
– LEGO plaatjes (ik heb via deze site)
– Snijmat (Action
– Schaar/cutter
– Gekleurde pennen of acrylverf
– Plakband

Print de LEGO plaatje. Wij hebben alleen zwart wit printer. Vorige jaar heb ik LEGO zwart wit slingers. Dit jaar wil ik wat kleurig dus de achtergrond geef ik kleuren met acrylverf. Vouw een klein beetje de achterkant en dicht met plakband zodat de touw tussen door en ik gebruik sate stokje die ik de touw geplakt met plakband.

DIY - LEGO slingers2018 DIY LEGO slingers

DIY Chalk Balloon Set

2018 DIY Chalk ballon
2018 DIY Chalk ballon
Vorige week zaterdag waren bij bij de Action geweest en ik kocht deze DIY Chalk Balloon Set. Er zit in de box : 20x zwarte ballonnen + sticks, 1x witte krijt pen en 1x rolletje crêpepapier. Met apparaat blus je de balloon en schrijft maar wat je daar op wilt schrijven. Klaar

Wel en niet

Voor verjaardag traktatie ga ik dit jaar makkelijk maken. GEEN DIY LEGO koekjes of LEGO goodiebag tasje en vorig jaar zijn eerste kinder feest, vierde Djess samen met aantal klasgenoten in monkeytown. Dit jaar geen kinderfeest dus geen DIY LEGO uitnodiging kaarten. Wij gaan MISSCHIEN met drieën uiteten i.p.v. kinderfeest. Djess weet het al en vind het niet zo erg dat dit jaar de kinderfeest overslaan.

WEL LEGO PINATA gaan wij weer gebruiken met daarin kindersurprise, zakjes snoepjes, confetti, koekjes.

Zijn jullie benieuwd naar Djess`s verjaardag traktatie?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like