Follow:

DIY : losse memo in jar

Untitled
Mijn memo lagen in een bakje (clear bakje inclusief toen ik ze kocht). Hoewel de pennen in de buurt staan, kan iemand anders niet vinden (ik weet wel waar de pennen). Dus ik bedacht om alles in een bakje. Hier liggen lege potjes en die ik ze nu voor andere dingen kan gebruiken zoals hier en nu voor memo en de pennen, schaar en of potloden.

>2013dhDIYmemoJar1b
Wat heb je nodig is niet zo moeilijk. Je kan de spullen in je huis vinden. Ik ga noemen wat ik heb gebruik : lege potje (groot, middle of klein – it`s up to you) | Sierlint (Xenos heb ik gekocht) | Tape (bij Action heb gekocht) | Memo (bij Lidl vandaan) | Pennen/potloden | Schaar | foto`s | of andere leuk/cute afbeeldingen

Eerste foto was zonder foto. Later doe ik de foto in zoals foto`s hieronder.

Simpels toch…je kan natuurlijk zelf je creatie maken. Die van mij is too much maar dit is als idee voor jullie.

2013dhDIYmemoJar1c
Untitled

Veel plezier!

Share
Previous Post Next Post

You may also like