Follow:

DIY Mini Glass Ball Pendant

 photo 2015BPShanger1aaa_zps9trhdpki.jpg
Ik was op zoek naar leuk DIY en op bronprettystore.com zag ik deze leuks glass ball hangertje voor DIY. Het lijkt mij leuk dus ik bestelde hem.

 photo 2015BPShanger1a_zps6pnzlvmz.jpg
Deze leuke DIY zijn er in drie onderdelen, een glass ball, dekseltje en een mini hangertje zodat je hem als hanger voor je ketting kunt ophangen. Wat heb je nodig is wat je graag erin willen doen zoals zand, nep mini bloemetjes, mini schepljes en andere leuke mini spullen. Strekte lijm. Dat is het. Easy toch!

Specifiek :
Diameter of the ball: 2cm
Diameter of the rim: 12mm

 photo 2015BPShanger1aa_zpshgm8rqvz.jpg
Voordat de glass ball binnengekomen, had ik leuks idee bedacht maar daarna veranderd. Ik heb een paar dandelions, een paar nagellak decoratie zoals glitters etc. Maar toch zonder flitters, alleen andere nagels decoraties in love vormpje. Resultaat hieronder

 photo 2015BPShanger1aaaa_zpsw8s1ht21.jpg
Niet goed te zien de dandelions maar ik vind het toch wel leuks geworden. Hij is niet zwaar als hangertje. Kortom leuks DIY accessories.

Mini Glass Ball Pendant For Necklace DIY Handmade Necklace Accessories Jewelry Necklace Decoration kost $2.39 $3.19. Er zijn in drie kleuren beschikbaar goud, zilver, helder zilver.

Er zijn meer leuk producten zoals sieraden, home & decoratie en veel meer producten op bornprettystore.com en met deze code DH10K31 krijg je 10% korting

Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like