Follow:

DIY : Tea tree toner

 photo 2017DIY-toner1a_zpsdamvcrvz.jpg
Toner? Ik breng niet zo vaak toner (altijd vergeten) en toevallig is mij toner al een tijdje op. En sinds een paar weken smeer ik mijn gezicht twee keren per dag met citroen sap (verse, zie hier voordat ik naar bed ga of voordat ik ga douchen. Vandaag show ik hoe ik zelfgemaakte Toner heb gemaakt


 photo 2017DIY-toner1aa_zpsoppag8bh.jpg
Wat heb je nodig :
– Leeg flesje
– Hot water
– Tea tree
– Tea tree oil (5 druppesl ongeveer)
– Apple cider zijn (bij supermarkt)

Hoe? Zie je kort filmpje

Er zijn meer varianten DIY toner. Google is jouw vriend. Maar eerst wil ik deze uitproberen. En ik vind het een fijne toner, alleen de geur van de appel cider zijn erg sterk maar de geur vervliegt snel en het ruikt niks meer. Als deze op is, wil ik andere DIY toner varianten gaan maken bijvoorbeeld met roze water

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like