Follow:

Dje$$ 13 weeks

Dje$$ in 13 weken
Elke morgen smile Dje$$ naar ons dan worden wij wakker van :yes: hoewel hebben wij nog slaap. Zijn hoofd kan hij nu lang omhoog volhouden en meer zijn om heen geinteresserd. Zo leuk te zien hoe zijn gezicht trekt :smile2: bijv. als wij staan voor de spiegel. Dje$$ drinkt veel (BV) :baby:

Hij houdt niet van speen en ook flesvoeding (melk vanuit mijn borsten na kolven) want het is handig als ik in eentje of met myn lieve man fftjes weg maar helaas lust hij niet dat. Hij wilt graag rechtstreek drinken op my B.
Wij hebben hangmat voor Dje$$ maar vindt hij nog niet leuk…behalve wij in de buurt zijn dat wel maar als in eentje dan huilt hij.

Ben zelf heel erg blij dat ik BV geven …in het begint stopte ik bijna vanwege pijnlijke tepels maar ik houd vol.

Me…geen inspiratie voor scrap dus ..simpele scrap geworden.

Share
Previous Post Next Post

You may also like