Follow:

Djess 16 maanden + 2 dagen

Oei..oie…ben echt vergeten dat my lieve Djess is al 16 maanden op 16 juli dus met vandaag + 2 dagen 😉 Er zijn allerlei dingen die hebben wij samen gemaakt. Maandelijks update van Djess is beetje laat!

Djess kon heel goed krijsen als niet in zijn zin krijgt. Djess`s woordenschat is nog niet groot , nog mama…papa…bah! mba (Bumba), dicht (alle deuren, opende kast moeten dicht worden). Soms middagdutje krijg moeilijk…soms makkelijk! En elke dag anders…de enne dag langer dan de andere dag…ongeveer half uurtje tot 2 uurtje maar Djess`s middagdutje. Djess begrijpt het wel sommige bijv…niet doen of mag niet maar toch doen, eerst met ondeugend ogen naar mij kijken. Djess kan heel goed rommel maken 😀 maar Ik laat Djess leren voordat naar bed moet Djess eerst zijn toys zelf opruimen.

Oja… op een dag …ik hoorde duk…duk… eh..Djess liept naar mij toe. Djess werd in eentje wakker ( middagdutje) en liep naar mij toe zonder te huilen. Meestal hoorde ik eeeeuuuuh…dat betekent Djess wakker…snel hem knuffelen en verder slapen. En vandaag ook…Djess heeft naar mij toe gelopen na heerlijk middagdutje.

Foto opgenomen toen Djess net wakker van zijn middagdutje. Djess`s neusje loopt weer 🙁 maar verder het gaat goed met Djess.

Share
Previous Post Next Post

You may also like