Follow:

Djess 20 weeks


Elke seconden, minuten, uren, dagen, weken, maanden groeit ons kleine wonderjte. En vandaag is 20 weken. Zo tijd gaat snel he! Ik geniet elke seconden van myn baby boy en baby niet altijd stil, kalm, glimlacht maar baby kan ook huilen. En Djess ook…vooral als hij honger, vieze luier en moe….oh…hij kan nu echt hard huilen. Eigenlijk wil hij slapen maar toch wil wakker…maar slaperig…dus doet hij eerst zeurig dan huilen. Ik kan wel zien en met alerlei manier proberen hem in slaap te krijgen. Soms lukt het maar soms niet. De meeste wel …ik doe meestal …lig op zijn buik dan kloppen zijn billetjes zacht zodra hij in slaap gevallen.

Vorige week vrijdag sliep Djess voor 1ste keer op zijn rug. Ja…sinds kan hij omdraaien, het mag niet meer ingebakkerd worden. Dat ik heb gedaan voordat zelf omdraaien. Op zaterdag hebben wij matras voor ledikantje. En Djess kan nu slapen in eigen bedje (meestal bij ons 3ien :psst: eigenlijk mag niet). Maar nu overdag en avond slaap Djess in eigen bedje.

My gewicht nu 49kg (1kg afgevallen), nu gisteren ben ik ongesteld en dit is voor de 2de keer na bevalling. Over haarutival heb nog last van en Djess ook maar bij Djess zie ik nieuw haar weer groeien. Myn borsten zijn hard een paar keren maar als Djess drinkt :baby: dan weer soepel …gelukkig.

P.s. sorry..was met ww want de scrap is nog niet helemaal af

Share
Previous Post Next Post

You may also like