Follow:

Djess 21 maanden


Mijn lieve baby boy is al lang niet meer baby. Djess wordt peuter! Vandaag wordt Djess 21 maanden…oeh…het gaat naar 2 jaar..nog maar een paar maandjes.

Heerlijk mannetje geworden mijn lieve Djess. Djess helpt ons graag. Echt super lief maar soms maakt ons vervelend als wij aan het bezig zijn 😀 Kindje he…graag spelen! Djess doet nu echt na..soms niet op dezelfde doet Djess na. Net als gisteren toen wij samen lekker naar TV keken, beet/trok Djess mijn kleertjes (net als hondje). Ik dacht toen wat doe Djess? Raar..! Maar ik herinner me “Ahaaaa pa Arjo doet soms net als dat bij Djess” Ja..ja…Djess..nee niet bij mama want mijn huid ook beetje gebeten …auuuu!
En als wij Djess knuffelen, doet Djess zijn handje op onze rug zachte kloppen..soort trosten. Dat doen wij als Djess huilen. Djess doet nu al na.

Wat leuk is Djess weet voor mijn spullen zoals voor haar (haarklep), mijn sandaal enzo.

Deze week slaap Djess onrustig. Geen idee waarom..elke keer wakker. Oja er komen nog tandjes..

Djess klets : to..to…! deuhhhh! chacha! Ba…! Bah! Ompa

Share
Previous Post Next Post

You may also like