Follow:

Djess 23 weeks


Djess …. na 1ste hapje gegeten en het was appelmoes en vond Djess lekker…nu proef Djess allerlei hapjes zoals tarwebloem hapje, aardbeien, yogurt en vandaag druiven. Djess vond alle hapjes lekker. Djess kan nog niet goed in eentje zitten maar ik wil Djess in een tasje op foto zetten dus zie de foto boven …thanks to myn man om dit foto te maken. Verder kan Djess nu alles pakken…en als wij badderen Djess…nu weet hij hoe leuk water spellen zoals trappelen met voetjes, handen en ook in de tuby tub…graag staan en zijn voetjes spartelen.
Elke ochtend krijg Djess van mij baby massage die heb in zwangerschapsyoga geleerd. Natuurlijk vond Djess lekker en pa Arjo wordt jaloers. Ja…de laatste tijd masseer ik Djess. Eigenlijk hebben wij plan elke weekend ons met elkaar masseren maar tot nu toe nog niet gebeuren. In nacht wordt Djess wakker om bv :baby: te vragen. Elke nacht verschillende keren, van 2 tot 3 keer BV tijdens slapen. Djess`s ogen zijn dicht maar dorst dan gewoon drinken en ik ook :slaap: Eingelijk is het gevaarlijk maar ik heb ook slaap dus….en wij zijn natuurlijk altijd voorzichtig. Dan Djess slaapt bij ons tot `s ochtend komen.

Met mij… Ik zag nog steeds myn haren overal…ja heb nog last van haaruitval. Myn borsten zijn af en toe hard maar gelukkig als Djess drink dan wordt weer soepel…Thanks Djess (ik wil niet kolven). Myn gewicht is nu 48kg. dus ik kan weer my skinny jeans dragen myn jas dragen (maat XS en S) maar gewone BH`s kan ik nog niet dragen want myn borsten zijn nog groot 😀 en vind ik zo leuk als Djess gelijk goed vasthouden my borsten…ook tijdens slapen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like