Follow:

Djess 26 weeks

Djess kan nu aardig zijn lichaam omhoog doen. Hij kruipt niet zo vaak want Djess wilt graag zitten en staan. Djess`s hapjes zijn nu iets meer varient maar vaak appelmoes (appelmoes met andere fruit ook) en half bekertje op. Djess slaapt minder overdag en snacht wordt hij wakker voor bv als wij in bed liggen dan lig hij weer tussen ons. Maar als Djess in eigen bedje sliept, missen wij hem wel 😀 tussen ons liggen.
3 weken langs is Djess verwend door zijn papa (Arjo`s vakantieweken). Elke dag heeft samen met zijn pa geknuffeld, gelachen, geslapen, verschonnen, gegeten, gehuild (only Djess als honger, vieze broekje en of andacht vragen). Ja…als in box ligt, een paar minutjes later dan komt de sirene ….. (Ik noem bau (stink) tangan (handen) betekent graag geknuffeld worden. Verder hebben wij met 3en :familie: leuke dingen gedaan.
Elke ochtend is verwend door mij, na badderen masseer ik Djess (baby masseer) en daarna BV :baby: dit maakt pa Arjo jaloers want hij wilt graag ook gemasseerd worden :yes:

Met mij…haaruitval is helaas nog niet voorbij. Nu voel ik me verkouden, klein beetje kietel de neus, beetje warm lichaam. Eergisteren en gisteren voelde beetje raar als ik pipis maar na veeeeeeel drinken wordt het nu minder raar gevoeld…gelukkig. Verder gaat alles goed met mij.

Op 16 gaat Djess naar CB

Share
Previous Post Next Post

You may also like