Follow:

Djess – 27 maanden

Dat is long time vertelde ik meer over Djess. Ok..op artikel schreef ik wel kleine stukje over hem maar ik wil nu toch even over Djess updaten want er zijn veel wat dingen die ik even vertellen. Maar ten eerste kon ik niet geweldige foto van Djess op dit moment maken. Djess beweegt elke keer dus best lastig. Zoals vandaag..cheeeeesssss…cheeerrrrsss zei hij maar als ik mijn camera wilde klikken, ging hij weg…best lastig voor mammarazi. En in deze tijd post ik nog artikel over Djess :slaap:

Untitled
– Wat geweldig vindt, vooral voor mijn moeder dat Djess enin (oma) kan zeggen. Enin siti. En ook bude Heni (mijn oude zus naam).
– Djess klets nu veel meer vooral Indonesische woorden zoals matahari – zon (hari…hari…pappa hari Djess wijst naar buiten). mamma hujan stopt (regen stopt), angin (wind), duduk (zitten), ada (er is nog), bobo (slapen), mimi (minum), garpu (vorkje) en nog veel meer, maar ook Nederlandse woord(en) : daar…vol/boel auto (zonder s), poepen, fantastisch, niet zo veel Nederlandse woorden maar hij begrijpt het wel. Vaak zei Djess in twee talen …Vliegtuig atas (vliegtuig boven).
– Djess slaapt lekker in eigen bedje…overdag en nacht. pssssst :psst: wel in de nacht wakker worden en kruipt naar ons. Wij vinden niet erg maar juist leuk 😉 In de morgen kunnen wij hem gelijk zoenen. Heerlijk! Djess weet het waar Djess bed ligt.
– Djess is erg behulpzaam, ondeugend maar echt een lieve ventje.
– Toen weet ik veel en graag meer over Djess schrijven maar nu vergeet ik het, logisch als zo laat typen 😀

Share
Previous Post Next Post

You may also like