Follow:

Djess 31 weeks

Met Djess gaat alles goed. Djess is echt actief…veel bewegen en als wij hem omhoog optillen, trapellen zijn voetjes…zo leuk om te zien :huahua: en ook in badje…Djess doucht graag 2 keer per dag, anders wordt hij zeuren. Als in de box laten zitten of liggen dan gaan Djess weer staan en rondjes maken.
Djess wilt niet in eentje slapen in eigen bedje….Een paar minutjes (ongever kwartierje) dan wordt hij wakker en huaaaaaaaaaaah huilen. Maar als in onze bedje slapen, het lukt wel maar ook beetje wakker eh…eh… dan BV. Djess slaapt weer :slaap: soms half tien had hij nog niet slaap. We hebben geprobeerd, Djess in eigen bedje laten huilen maar Djess heeft geen moe..Hij huilt meer dan half uurtje, dus ik pakte hem en BV geven, dan kan hij slapen. Als wij hem verschonen, draait hem om dan natuurlijk lastig he!

Met Dhini…vermoeiend is al begonnen 😀 Soms ik kan niet dit verder …dat verder…want Djess slaapt overdag heel maar fftjes. In de box trekt Djess mijn aandacht en dus ga met hem knuffelen, spellen en BV :baby:

Share
Previous Post Next Post

You may also like