Follow:

Djess 32 weeks + Filmpje

Djess kan nu niet alleen staan (in zijn box) maar Djess kan ook zitten (nu is hij aan het oefennen…de knie buigen en zitten…slow/pelan-pelan…dan kan zitten. Djess wilt graag zijn spelletje pakken (staan) maar het lukte nog niet.
Djess`s slaapritme…nu elke avond om 8 uur gaat Djess naar eigen bedje. Ja… Hij vind niet leuks want moet in eentje slapen maar een van ons in de buurt zijn dus…als Djess staan dan leg weer terug…Het kan meer dan 10x keer terugleggen. Oeh…dat vermoeiend voor ons he…En Djess slaapt niet gelijk…meestal huilt Djess gelijk als een van ons hem in eigen bedje laat liggen. Pa is best streng maar ik kan niet…maar ik kan en pakte ik hem en BV geven maar doet Djess meestal ff BV :baby: maar daarna wilt spellen dan kan ik ook streng zijn hoor! als Djess dat doet. :bleh:

Gisteren nacht sliep Djess in eigen bedje tot half 3 :clap: Verder lekker gezellig samen met Djess lachen. Zo heerlijk om te horen, zien…alles…! En eet Djess nog uitpotje en vandaag eet Djess lekker appel met witlof..lekker! Na avondeten eet Djess samen met zijn pa Yogurt.
By the way…Djess heeft nu een tandje onderaan (rechte kant). Giste

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HjilhE-YOjo[/youtube]

Met mij …gisteren nacht had my borsten hard, gelukkig huilde Djess dus…BV..en weer soepel.

Share
Previous Post Next Post

You may also like