Follow:

Djess 39 weeks

Tegenwoordig kan Djess rommel maken :yes: alle speelgoed, knoeien van eten. Naar verboden plekjes kruipt Djess graag. Hele kamer wordt vol met zijn troepen :wow: Oja vorige week kan Djess ook high five doen :doei: (was vergeten te schrijven :blush: ). Tot nu kan ik nog niet zijn handje en voetje op afdrukvoet/hand maken. Het is echt moeilijk of ik weet het niet wat moet doen 🙄
Djess wilt graag naar buiten wandelen en heb geen zin met de trappen naar beneden …poeh….Djess is best zwaar elke keer heen en weer. Nog niet als boodschapen doen…dan xtra zwaar 🙁


Met my…Ik voel me grieperig. Ik ben nog niet gewend met korte haar in koude weer…brrrr koud van achterkant. Ik moet sjaal aan :yes: Verder ben bezig layout knutselen…ja tijd voor nieuw layout, nou nieuw…gewoon de kleur en header veranderen. En ben van plan na nieuw jaar gebruiken dus heb tijd om hier daar te veranderen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like