Follow:

Djess 40 weeks

Wekelijkboekje van Djess is nu al in 40 weken. Thanks Dhini…dat ik dit nog volhouden (hoop tot een jaar kan ik wekelijk over Djess kan volhouden). Soms vergeet ik om te schrijven wat alles Djess heeft meegemaakt.

Deze week is niet zo veel veranderingen. Djess kan wel af en toe in eentje spellen, niet zo lang ongeveer 10 minuten dan vraagt aandacht van mij die achter pc zitten 😀 En dan ga ik met Djess spellen, Djess slaapt brengen (nou brengen)..eigenlijk bij mij tijdens BV (not good eigenlijk deze manier…I know that). Het gaat nu redelijk goed met eten. Djess eet weer uit potje en af en toe verse groente. En elke morgen geef ik Djess licht bruine broodje en drinken uit zijn bekertje.


Met mij …af en toe wordt geirriteerd als Djess moeilijk dutje, eten…best vermoeind natuurlijk he als kids lastig doet. Deze dag makkelijk en volgende dag lasting maar dan hoort bij denk ik. Hoewel vermoeiend en af en toe geirriteerd maar ik doe toch met plezier en gelukkig kan ik combineren met my site.
[note]Eigenlijk is my nieuw layout al klaar en graag nu gebruiken maar toch ff wachten 😀 Ik ga nog eens controleren, misschien wil nog wat veranderen.[/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like