Follow:

Djess 42 weeks & Mariska jarig

Zoals op vorige blogpost vaak ik de laatste ook RUSTIG …FF RUSTIG Djess! vooral als bezig aan het verschonen want Djess draait gelijk om en staat.
Wat Djess de laatste leuk om te doen is het klappen (tepuk tangan). Het gaat stuk beter met eten, alleen toen Djess niet lekker voelde, wilde hij niet eten. Djess`s slaap is niet zo veel veranderen. Nog steeds BV vragen in zijn slaap


Met mij gaat niet goed want ben ziek, verkouden, hoofdpijn, griep. Ik wil zo graag gemasserd worden. Heerlijk gemasserd worden, alle windje in my lichaam weg, maar ja…wie wil mij masseren. Arjo voelt ook niet lekker. Ik wil wat filmpje van Djess maar hier posten maar heb nog geen tijd om te doen. Dus…ander keertje misschien.

En vandaag is Mariska jarig. De foto van Mariska en Djess hieronder heb ik gemaakt toen zusje van Arjo trouwde. Gefeliciteerd Mariska met je verjaardag! :bday:

[note]Oja …ik heb vandaag de nailstickers binnengekomen die ik met couponcode van Rinah heb gewonnen, binnenkort aparte artikel online. Echt mooie nail stickers[/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like