Follow:

Djess 43 weeks

Het wordt lastig als bezig Djess aan het kleden, verschonen want Djess draait om…staan. Djess beweegt erg veel. Djess kan niet rustig voor fftjes. Nee….weer kruipen, staan met naast de stoel.
Vanmorgen zijn wij weer naar CB voor eetgewoontjes ofzoit. En krijg afspraak met huisarts op 19 jan om 15.40
En krijg advies wat moet Djess eten. Smorgen Boordje met margarine, beleg, smeerkaas, jam (maar ik geef Djess niet ham), opvolg melk/water. Smiddag dezelfde net als smorgen, Savond ..warme maaltijd…aardapels met groente als niet dan gewoon uit potje he! en dan Yoghurt.

Omdat ik erg zorg met Djess gewicht. Ik geef alles aan Djess. Vanmorgen gaf ik Djess warm eten uitpotje, dan onderweg terug naar huis broodje, middag warm maaltijd weer (uitpotje) dan oplvolger melk. En mid in de middag yoghurt met banaanpuree en rijsbloem. En avond verse groente en aardapel zelf doen (nou..de meeste gooide Djess weg naar de vloer) dan uitpotje maar wilde niet, opvolger melk wilde ook niet (beetje), water wel. Dan tijdens badderen..yoghurt met rijsbloem. Zo Ik duw alles in Djess mondje met hoop dat Djess gewicht wordt zwarder 😀
Arjo zei… geen zorgen Dhini…kijk..Djess ziet er gezond uit…zijn wangen zijn mollig…ja…maar volgens de dokter te licht 🙁 dus…alles opeten. Nu zag ik Djess`s buikje dik…hoop dat niet buikpijn krijg want vandaag heeft Djess best veel gegeten. Oja…zijn neus moet ook 5x perdag met zoutwater spuiten.

MEt mij…gaat nog niet fit en niet leuk wat bij CB heb gehoord. Ik dacht dat het gaat alles goed met gewicht van Djess, blijkbaar is Djess nog te licht …zijn gewicht niet omhoog gaat.

[note]Gisteren my oude zus videoskype…Ze en haar gezin zijn ziek en dus myn ouders komen bij haar langs. Vandaag heb ik myn ouders gebeld en Ze zei…ga Djess weer zwemmen? Myn moeder vindt het erg leuk om naar Djess`s filmpje (vooral filmpje tijdens zwemmen) te kijken.[/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like