Follow:

Djess 46 weeks

Djess kan nu (bijna) alles ondekend in huis. Wat de dingen die Djess kan bereiken, pak/raak Djess aan. Tot naar moeilijke plek. My beauty laden open en dicht…soms huil Djess want zijn vingers tussen in…dan leer Djess wel he!
als naar muziek luisteren, dans Djess wel beetje. Heel veel lachen als wij samen spellen en in de avond samen met pa of wij met 3en. Zo heeeeeeeeeeeerlijk om zijn lacht te horen.
Djess heeft een paar smaken geproefd zoals grapefruit, kroepoek (eigenlijk mag niet maar niet elke dag dus en Djess vind het lekker want maakt geluidjes….krreeeek), melk opvloger…nu wil wel af en toe drinken. Bescuitje met pindakaas of smeerkaaas. En Djess vind het lekker. Stap voor stap he….om alle smaken aan te wennen.
Ondegeund…wordt meer ja…. zoals bijv. broodje, fruit, groenten op eigen tafel (eetstoel) …gooi Djess weg. En als ik madarijntje geef, pak Djess wel maar met zijn hand die mandarijntje kapot gemaakt met zijn gezich….eeeehhhh! Ik ga ander keer op foto`s zetten.

Qua eten…best beter in my mening maar soms moet wel ander volgorde bijv. moet eerst broodje dan fruit papje en yoghurt met rijsbloem maar Soms lukte het wel maar als niet dan my volgorde he…eerst yoghurt+rijbloem, fruitpapje en broodje/uit potje.
Middagdutje is elke dag anders…in de middag na lunch slaap Djess soms snel maar soms niet (om 3 uur kan Djess slapen).

Met mij…..doe rustig aan als Djess eten geef, anders wil Djess niet. Nog hekel aan my haar…hoop dat snel lang wordt. Heerlijk Djess zoenen, knuffelen maar soms geen tijd voor mij als achter pc zitten, want Djess vraagt aandacht…naar mij kruipen en glimlacht geven….ma…dus…met Djess weer zoals nu…typen en Djess op myn schoot. Dus…
vanavond ga ik jullie blogs langs

Share
Previous Post Next Post

You may also like