Follow:

Djess 47 weeks, CB & Filmpje


Het was echt winderig maar wij moesten naarConsultatiebureau. Gelukkig is Djess gewicht omhoog (neit te veel) maar ben toch tevreden en trots op Djess. Daar kreeg Djess 2 injecties op zijn beentjes en natuurlijk huilde Djess maar dan fftjes. En volgens de suster zou Djess last van krijgen (griep ofzo). Verder gaat alles goed met Djess`s groeinde.

Omdat tijd genoeg had, voerden wij eerst de eenden en heb filmpje gemaakt.

Djess heeft best gedaan en iets grove hapjes kan eten/slikken. En het is inderdaad…Djess is beetje grieperig vanwege injecties en dus weer beetje last van eten, wel er wat binnen. En eergisteren probeerde Djess te staan in eentje. Djess`s gezicht zo blij als een paar seconden staan zonder hulp. Zo leuk om te zien..(straal gewoon). Helaas had ik geen camera bij de hand. Wel vandaag heb gelukkig een paar gemaakt.

Omdat zo blij ben, heb ik weer filmpje gemaakt
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kb18aigs0YE[/youtube]

Me…best trots op Djess…ja Djess heeft best gedaan en ik ook natuurlijk.

Ik ga nu Djess naar bed brengen, straks ga ik jullie blogs bezoeken.

Fijne avond!

Share
Previous Post Next Post

You may also like