Follow:

Djess 49 weeks

Tijd voor Djess`s artikel. Onze baby boy..(nou baby…nog wel toch! :baby: ) is vandaag 49 weeks. Niet zo bijzonder foto heb ik gemaakt…inspiratieloos dus…snel net gedaan, op computer…scrap gemaakt :klik: die ook inspiratieloos.

Oja… ik weet nu wat ik wilde vertelen van vorige week over Djess. Op een dag ruikte zo raar…Djess`s poepje. Ok.. ik ging dalijk verschonen (in my gedachte) en weer bezig met mezelf en Djess ook met eigen spelgoed. En toen kwam Djess naar mij toe….eh..he….eh… zo zeur geluidjes…wat is lieverd, zei ik…eh…he… Djess wijs naar zijn broek en toen Ahaaaaa…sorry lieverd….mama vergeten dat je heb gepoept he….niet lekker zeker vieze luier nog dragen….Kom wij gaan verschonen. Zo blij toen ik zei dat…Djess…he..he… gelukkig begreep mama wat ik bedoel 😀 Hup samen liepen wij naar de slaapkamer en lekker nieuw luier aan. Niet zo bijzonder maar voor mij wel..zo grappig dat Djess wijze naar vieze billen (binnen onderbroek he!).


Djess heeft geen vaste middagdutjetijd, behalve eten dan. De ene dag om half 2 weer (2de ronde middagdutje) en de andere dag half 3. Eerste ronde sliep Djess meestal half 10 of 11 ofzo..maar dan kort geslapen. Eten is ook wisselen…ene dag makkelijk en de andere dag lastig maar ik doe meestal eerst yoghurt als lastig dan kan verder naar andere hapje. Graag lopen met eentje hand vasthouden. Meer lachen :huahua: …zo leuk …eigenlijk moet ik openen als hij lacht. Ik ga proberen met myn oude mobiel, hoop het lukken.
Oja…Djess begon zijn tong eruit doen. Elke keer weer en vond het leuk :bleh: (nieuw ontdenkking). Vandaag heeft Djess snel eigen spelgoed in de box opgeruimd en toen hoorde papa schone borden en glassen aan het opruimen, kruipte Djess snel… :hihi: Djess wilt graag papa helpen. Goed zo…Djess!

Met mij…moet ff volhouden met wekelijks over Djess. Precies 1 jaar dan stop ik wekelijkboek over Djess. Wel af en toe natuurlijk artikel over hem als jullie leuk vinden natuurlijk of gewoon voor myn (schoon)familie en me 😀 My blog is ook soort my dagboek :yes:

Share
Previous Post Next Post

You may also like