Follow:

Djess 5 weeks


Mama vergeet om Djess in rompertje op foto te maken, maar het geeft niet he Djess want mama moest nieuw dekbed doen….ja Djess maakt onze dekbed vies met kotsen. Maar mama heeft Djess wel op foto`s :pict: maken zoals boven zien.

Wat veranderen bij Djess…als ik praat, luister hij wel. je maakt geluid eh`s en ah`s maar mama begrijp nog niet wat dat betekent, je snorkt af en toe…dat hangt hoe lig jij tijdens slapen. Als mama je zoen, glimlacht je ff *dat vind mama leuk maar helaas nog maar fftjes”. Je houdt nog steeds van knuffelen en vooral als klaar met BV dan graag op mama borst slapen. Eigenlijk vind mama niet erg (ik vind ook leuk hoor Djess) maar mama moet andere dingen doen. Gelukkig kan je wel in de bed af en toe verder slapen.

Bij mezelf is helaas nog geen veranderingen. De onderkantje doet nog zeer als loop en zit en vooral als vochtig na gespoeld met water als klaar met pipi.

Ik wil Ma (Oma) bedanken om samen myn kedingkast op te ruimen en ook andere dingen. Dank u wel Ma :blowkiss: en Dankzij ma ook om mij te herinneren dat Djess vandaag 5 weken is

Share
Previous Post Next Post

You may also like