Follow:

Djess 6 maanden

En…ja..hoor! alweer vandaag over Djess :blush: !

6 maanden is vandaag Djess geworden dat weten jullie natuurlijk nu allemaal van myn oude blogposten 😀
De laatste tijd gaat Djess huilen (Zuerhuilen)…ja… als ik hem in de box lig, een paar minuutjes later dan hoor ik sirene uit Djess mond…eh…hua…h….! Als ik hem til, dan glimlach hij…en als ik terug in de box lig, dan komt weer die zeurhuilend van Djess. Dan ik moet zelf eigenlijk streng zijn op mezelf maar ik kan niet hem laten huilen. Djess moet toch af en toe in eentje kunnen spellen. Maar ik heb nog geen last van dus..niet erg als hij graag wilt geknuffeld worden.

Het leuk is dat Djess meer kan lachen :huahua: als wij samen aan het spellen en morgen gaat Djess naar CB dus misschien komt weer over Djess online 😀

Bedankt allemaal voor lieve reacties op vorige blogposten :blowkiss:

Fijne avond!

Share
Previous Post Next Post

You may also like