Follow:

Djess 6 weeks

Best laat om te updaten. Psssstttt :psst: …..Djess slaapt in myn lieve man armen :slaap: en dus toch ff snel updaten dat Djess vandaag 6 weken is.

Djess heeft las van darmkrampjes vooral in de morgen maar volgens baby boek 1ste maand dat baby darmkrampjes hebt. Wij hebben met venkel tea en ook infacol maar die darmkrampjes komt elke ochtend. Gisterenavond heeft Djess venkel tea gedronken en hij kan poepelaten…proeeeet…proeeet…Goed zo Djess..er maar uit. Wat mama niet leuk vind, is er pukkeltjes in het gezicht, ze zijn klein, rood (Zijn die die pukkeltjes die komen door de hormonen of zou het een reactie van moedermelk zijn?? weet iemand hierover?)
Verder gaat het alles goed met Djess. Hij drinkt veel, slaapt heel veel genoeg.

Een paar dagen geleden begint hij al te glimlachen maar gisteren heb ik grote zijn glimlach op foto gemaakt :yes: :pict: zoals op de foto boven. En hij begint zijn vinger spellen. Nog gistern kan hij ook een kussentje vasthouden. Oja…hij kan ook staan op my lichaam als ik hem optil (wat stevige beentje heeft hij, worst beentjes papa noemen want zij beentjes zijn mollig genoeg.)

Met Dhini is nog pijn de onderkant (af en toe maar toch best irritant) en loopt niet zo prettig dus blijf slow motion lopen. Verder gaat alles goed. (O)ma vanmiddag kwam ff langs en help met strijken…bedankt ma :blowkiss:

Share
Previous Post Next Post

You may also like