Follow:

Djess en sneeuw!

Even wil ik foto`s van gisteren aan jullie laten showen. Het scheen de zon door en het leek mij leuk om weer met sneeuw te spelen. En dit keer wilde Djess ook meespelen 😉 Alle foto heb ik met 50mm/1.8 gemaakt met hulp afstandbediening en af en toe zonder. Binnen waren mijn lieve schoonmoeder en Arjo aan het klussen. Het werd snel nat de dunne handschoentjes van Djess en het voelde koud dus snel terug naar binnen. Bovendien de sneeuw liggen niet zo veel meer 😉 . Eigenlijk wil ik gewoon door en door foto`s maken. In de avond was Djess echt warm en graag dat ik de hele nacht bij hem slapen in zijn autobedje.

Vandaag zijn wij gewoon thuis, geen zonnetje 🙁 Gelukkig is Djess gewoon weer actief zoals niet gemerkt dat warm lichaam hebt. Verder ga ik verder met foto bewerken. Maar nu naar de foto`s…

Trouwens hoe was het bij jullie?

Oeeehh vies!

Share
Previous Post Next Post

You may also like