Follow:

Djess in 15 maanden

Canon 500D+18-55mm


Oja…als Djess nu my tweelingbergen ziet, lacht Djess alleen maar en wijs…ihhhhh! Als ik naar hem geef, wil Djess niet…maar kijken en glimlacht ๐Ÿ˜€ en Djess drinkt makkelijk nu met groeimelk. Als ik maak, drink Djess gelijk op maar dan moet gemengd met volle melk als met warm water drink djess niet. Wel elke dag drink melk de hele dag door.

Binnen 1 weekje stopt Djess eigenlijk met BV. Wij zijn echt trots op hem en mij ๐Ÿ˜€ en ook pa Arjo. En ongeveer binnen 2weken my tweelingbergen worden klein en zacht. Ik voel me erg raar. Waar zij ze nu :hihi: ik moet dus kleine maat hebben.

Broodjes eten was aardig goed tot Djess voelde zicht niet lekker, werd weer moeilijk met broodjes eten. Nu probeert Djess weer te pakken om broodjes te eten. Er zijn wel een paar stukjes binnen. Beter dan niet he!
Djess ontdekt hoe zijn voetjes op de vloer kunnen trappelen. Vroeger wist Djess al toen nog in de box met de randje van de box vasthouden maar nu zonder hulp en Djess vindt het hartstikke leuk om dat te doen.
Djess helpt mij ook oude papier in de papierdoos en plastic in de plastikzak. Djess begrijpt gelijk als ik zei…Djess …dit is oude papier he of plastic in de plastic zak. Aks wij schoentjes zeggen, weet Djess gelijk…dat betekent ….wij gaan naar buiten. Djess rent naar de hal…schoentjes halen en wijs naar de deur en Djess zei…uhhh….uhhh…Als terug van buiten. leg Djess goed zijn schoentjes terug.
En Djess vind het ook leuk de knopjes drukken….alle knopjes (just lijk zijn oma :yes: ). Elke weekend druk Djess samen met mij wasmachine knopjes.
Oja…Verder kan Djess achteruit en vooruit met kindjesauto.

Slaapritme is goed te pakken. Wij brengen Djess om half acht naar bed te gaan. Niet gelijk in slaap gevallen. Meestal … kletsen da..da.. ba…uh…. enzo en kusje nijntje..knipt my oksel dan :slaap: slaap lekker. Alleen word Djess wel af en toe nog wakker in zijn slaap. Elke wakker drink Djess melk uit zijn bekertje. Als geen dan word Djess in de war. Soms twee bekertjes staan dus Djess kan zelf pakken. En daarna tik mij…kijk ma..ik heb net gedronken.

Avondeten word nu anders…sinds Djess niet lekker voelde, eet Djess en tegelijkertijd naar Bumba kijken (via Arjo komputer). Ik hoop dat dit niet gewoonte wordt.

Als pa Arjo vrij of in het weekend word Djess verwend door pa. Djess en pa heeft rituele…Bumba kijken samen ๐Ÿ˜€ Als pa Arjo zijn komputer aan zet, ren Djess gelijk ๐Ÿ˜€ Djess dacht…hei…Bumba en vooral als wij Bumba zingen..oeh…Djess`s gezicht stralende gewoon. Grappig en leuk om te zien.

Af en toe kan Djess ook in eentje spellen. En ook kan zelf klimmen op pa stoel :hihi: Pa Arjo staat…hup zijn stoel is bezet. Djess zit al daar :hihi:

Oh….ik kan verder over Djess vertellen en helaas sommige vergeet ik … niet gelijk opschrijven…dat not goed he van mij. Als ik herinner me weer, ga ik toevoegen maar ik belooft niet

Share
Previous Post Next Post

You may also like