Follow:

Djess is nu 1 weeks


Onze ventje is nu al een weekje in onze armen. Wat de tijd zo snel vliegt maar helaas is myn gescheurde onderin nog niet goed herstel. Irritant :kwaad: 🙁 ….want ik wil met Djess snel leuke dingen doen. Nu kan wel maar toch lastig met zere wonden (langzaam bewegen). Vandaag is helaas Djess`s gewicht af 10 gr. 🙁 dat is niet leuk om te horen. Hoewel heb ik best gedaan BV gegeven…blijkbaar my BV is nog niet zo veel eruit, denk ik.

Gisteren middag moest ik naar zknhuis. Daar hebben 3 uur gewacht tot in de buurt zijn. Gelukkig mocht ik in de kamer liggen. Tijdens wachten heb ik lekker geslapen :slaap: . Het was koud in de kamer.

Dan kwam de dokter mij controleren my zeer onderin…tweng…tweng….zo makkelijk deed ze die gescheurde bekijken. Ze zei dat ik elke dag 2x met soda water spoelen en op harde stoel zitten. Volgende week terug om te controleren. Verder moet ik nog steeds in bed liggen. Wel af en toe goed lopen, zitten maar helaas kan nog niet naar buiten.


By the way,
Sorry myn lieve bezoekers, heb nog geen tijd naar jullie site te bezoeken. Ik mis jullie blogs.

Share
Previous Post Next Post

You may also like