Follow:

Djess month five

Om 09.21 (Djess geboren) komt deze post online en betekent dat onze baby boy 5 maanden is geworden.


Djess is niet meer baby in onze ogen….hij wordt goed gegroeid. En niet meer zo vaak dutje overdag…ja…ja…Djess`s slaapmiddag wordt minder, graag alles pakken. Als aan het moedermelk geven, houdt hij myn borst gelijk vast en als wil ff stopt dan trekt myn borst ff. Ik zag snot uit zijn neus als hij huilt.

Vanmorgen begon Djess nadoen met zijn mondje wat pa Arjo deed (Arjo heeft mij verteld voordat naar zijn werk gaat). Ja…deze maand begint baby nadoen wat wij doen bijv. als wij praten..kijkt hij goed naar onze mond.
Eee paar dagen geleden probeerde Djess 1ste hapje te eten. Djess vond de appelmoes lekker. Gisteren kreeg hij banaan maar vond hij nog niet lekker….voordat naar bed ging, kreeg hij rijsbloem pap een paar lepeltjes maar. Djess begint omrollen…niet zo vaak maar toch…doet hij wel.
Op internet las ik dat kan oefeningen met zitten en dus heb ik een paar dagen geleden al geprobeerd zoals jullie in my P365 gezien.

Tiijdens hij hult, wil ik hem op foto`s en toen hij de camera zag, stopte hij met huilt en begint te glimlacht. Af en toe wil ik huilende Djess op foto`s zetten maar dan moet echt stiekem doen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like