Follow:

Djess op gym voor 1ste keer

Hoi…hoi Blogie, Gisteren vertelde ik dat ik Djess naar gym brengt en de gym is voor ouders en kind. Na ik informatie heb gekregen, mochten wij deze keer samen meedoen. Toen klaar kreeg ik te horen dat deze groep is vol maar Djess mag op maandag vanaf 10-11 uur mee sporten. Op maandag is maar 6 deelnemers (incl. Djess). Ik vind het prima. Djess vond het hartstikke leuk en Djess heeft zin in dan peuterzaal ha..ha… Dus maandag gaan wij weer doen (een keer per weeek).

Mijn plan gaan Djess en ik op woensdag zwemmen. Ok…ik kan niet zwemmen maar er is geen diepe gedeelte dus mijn voeten kunnen in de vloer onder water staan. Ik heb verkouden en hoesten maar wij gaan gewoon op woensdag naar zwembad.

Trouwens vond Djess echt leuk. Springen..klimmen etc. Ik ben blij dat op maandag is er plek voor Djess :yay:
Voordat terug naar huis, even langs o-ma en o-pa. Djess moest huilend want Djess wilde niet mee terug naar huis gaan. Onderweg huilde Djess nog steeds maar als er tractor zag, tractor zei Djess en weer huilde en weer zei to..to..en weer huilde maar voordat voor achter de deur kwam, huilde Djess niet meer. Nu lig Djess lekker te slapen.

Wearing : Beide van Zeeman – Foto gemaakt Canon Powershot A2200

Prettig dag allemaal!

Djess in actie - nieuw kampioen komt


Eerste keer op gymzaal
gemaakt

Share
Previous Post Next Post

You may also like