Follow:

Djess vanaf 0 tot half jaartje

Onze baby boy wordt morgen 6 maanden. En hij is niet meer kleine baby boy meer die alleen maar slapen..slapen..drinken..drinken…nu nog 😀 :baby: maar dan nu extra voeding geven …lekker hapjes en ik wil graag dat ik verse hapje aan hem geef.
My 1ste half jaar met Djess.

0 – Djess is nog piepklein 53 cm lengte
1 – gelukkig zijn gewicht omhoog gegaan. In deze preiode ondekte ik dat hij in kikkerslaaphouding prettig vindt. Djess kotste ook veel. Als ik me goed kan herinnerde, zag ik dat zijn wimper verschijn.
2 – Djess geeft meer glimlacht naar ons. Djess had pukkeltjes op zijn wangen door hormonnen of door moedermelk. 1ste CB bezoeken en acc. kreeg
3 – Rompertjes maat 50/56 paste niet meer. Er kregen veel cadeaus :gifts:
4 – Zijn hoofd kan al onhoog doen, als huilt tranen uitkomen
5 – Appelmoes is zijn eerste hapje. Djess probeert te gaan zitten, meer lawaai maken, huil ook best veel de laatste tijd vooral als in de box liggen, in eigen bedje liggen. Overdag slaapt Djess heel weinig, geen kwartier wordt hij wakker. Snacht valt Djess moeilijk in slaap. We proberen half 8 Djess in bed te liggen maar het lukt niet.

Ik wil verder samenvating doen maar Djess is nu aan het huilen dus..tot deze dan

Slaap lekker allemaal :slaap:

Share
Previous Post Next Post

You may also like