Follow:

Djess`s outfit : Green Blue

Goede dag! Schooltijd en foto`s tijd. Twee in een tegelijk 😉 Eingelijk zou ik liever de locatie in andere plek zoals in speelpark, straat etc. Maar wij moeten op school op tijd zijn dan maar gewoon in onze achter tuin. Ik zie dat Dj nog steeds verlegen is. Als er iemand (oud, jong) en zijn klasgenoten hem begroet, verstopt Dj achter mij. Ik wil soms aanwezig op school als het er schoolfeest maar als Dj dit doet dat lijkt mij niet zo leuk. Gepalkt op mama of papa. En morgen is er feest (zomerfeest met thema Heks). Maar ik ga gelijk naar huis want er komt mijn nichtje. Ik ga Ik vind het niet erg want het is goed voor Dj zonder mij, anders plakt Dj op mij. Ik ben wel benieuwd naar de opening daarna ouders kunen gewoon naar huis.
Vandaag vertelde Dj en wijs naar zijn enkel. Ik zie er een wondje en ik vroeg hem. Wat is er gebeurd. Door M toen Dj op de muur stond (buitenspelen tijd). Misschien per ongeluk geduwt en Dj gevallen en beetje aw. Ik vroeg hem… Huilt Dj? Nee ze hij. Ik ga niet meer negative denken. Het kan gebeuren, alleen vind ik toch wel niet leuk om zo it te zien. Dj moet leren om zelf te verdedigen. Ik heb wel aan hem uitgelegd..hoe?! Verder is Dj weer lekker samen met zijn nichtje spelen.

Wearing : Jeans – second hand | Tshirt – Zeeman | Vest – C&A | Shoes – van Haren
Untitled

UntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like